Modulaire verdeelkasten
Home > Oplossingen > Woningbouw > Veiligheid > Modulaire verdeelkasten
ENERGIE- DISTRIBUTIE
Beheersing van het elektriciteitsverbruik 
en verzekering van de beveiliging 
van de installatie van de bewoners.
Op het vlak van de verdeelkasten voor residentiële toepassingen bestaat het aanbod van Legrand uit verschillende oplossingen, die perfect beantwoorden aan de gevarieerde eisen van de projecten. De wandkasten XL³ 125 of Plexo³ en de inbouwkasten dekken alle mogelijke types van elektrische installaties.

DE LEGRAND-GROEP BIEDT EEN VOLLEDIG GAMMA MODULAIRE APPARATUUR AAN

Automaten, differentieelbeveiligingen, overspanningsbeveiligers, herinitialisatie van kringen, schemerschakelaars of schakelklokken, ...: 
de oplossingen van Legrand beschermen personen en installaties tegen elektrische storingen. Het energieverbruik en de doeltreffendheid van de installatie worden hierdoor geoptimaliseerd.

DX AUTOMATEN EN DIFFERENTIEELAUTOMATEN

disjoncteurs
Type inschakelcurven, uitschakelvermogens, …: de differentieelapparaten en automaten van Legrand beantwoorden aan alle toepassingen.

GEMOTORISEERDE BEDIENINGEN STOP&GO: EEN EXTRA VEILIGHEID

stop & go
De gemotoriseerde Stop&Go-bediening van Legrand herstelt in combinatie met een automaat of een differentieelschakelaar onmiddellijk de stroomtoevoer in het geval van een ongelegen uitschakeling van de beschermingsvoorziening van de elektrische installatie.

SCHAKELKLOKKEN/
SCHEMERSCHAKELAARS

interrupteurs
Met behulp van de schakelklokken en de schemerschakelaars van Legrand kan het elektriciteitsverbruik worden geoptimaliseerd en kan gelijktijdig het comfort van de gebruikers worden verbeterd.

OVERSPANNINGSBEVEILIGINGERS

parafoudres
De overspanningsbeveiligingssystemen van Legrand bieden voor gevoelige apparatuur, zoals computers, printers enz... een bescherming tegen de onrechtstreekse effecten van een blikseminslag.

WANDKASTEN EN SCHAKELKASTEN VAN LEGRAND
voor alle elektrische normen

coffret-encart.png


Legrand biedt als specialist van elektrische en digitale gebouwinfrastructuren een breed gamma wandkasten en verdeelkasten die aan alle grote elektriciteitsstandaarden in de wereld aangepast zijn.