Veiligheidsverlichting

Goes Green*

Home > Oplossingen > Winkels > Veiligheid > Veiligheidsverlichting
Bloc haut

DE OPLOSSINGEN VAN LEGRAND OP HET VLAK VAN NOODVERLICHTING BIEDEN NIET ALLEEN VEILIGHEID, MAAR SPRINGEN OOK DOELTREFFEND MET DE ENERGIE OM.

De oplossingen op het vlak van noodverlichting – een essentieel element voor de veiligheid van personen - maken deel uit van het aanbod van Legrand, de wereldwijde specialist van elektrische en digitale infrastructuren van gebouwen. De nieuwe autonome veiligheidsverlichtingstoestellen zijn uitgerust met led’s die lang meegaan en weinig energie verbruiken. 
Ze werden ontwikkeld met het oog op hoge milieuprestaties en zijn volledig recycleerbaar. 
In heel wat landen brengt de Legrand-groep oplossingen op het vlak van veiligheidsverlichting en adresseerbare systemen op de markt die in alle types van gebouwen kunnen 
worden toegepast.

Het indoorgamma veiligheidsverlichting bij Legrand heeft enkele onmiskenbare troeven.

De reflecterende eigenschappen van de Fresnel-lens creëren een maximaal lichtrendement. Hierdoor zijn minder armaturen nodig om eenzelfde afstand te overbruggen. De loskoppelbare sokkel is uitgerust met automatische steekklemmen voor een snellere plaatsing en aansluiting. Montage en demontage van het toestel is mogelijk zonder de verstrooier te openen. Gemakkelijker onderhoud en interventies op het toestel zijn het resultaat. Zowel bij U33 als bij U34LED toestellen zorgt een volledig aanbod installatietoebehoren (inbouwkaders en -dozen, vertikale signalisatieplaat en pictogrammen) voor een optimale integratie in de ruimte.

LAAG ENERGIEVERBRUIK MET HET AUTONOME U34 LED VEILIGHEIDSVERLICHTINGSTOESTEL

De nieuwe autonome veiligheidsverlichtingstoestellen zijn uitgerust met led’s die weinig energie verbruiken en lang meegaan. Zij staan dan ook garant voor een laag energieverbruik en lage onderhoudskosten. Hun milieu-impact wordt nog meer verlaagd door het gebruik van 
NI-MH-batterijen. Door hun compacte concept kunnen ze in ieder type van omgeving worden geïntegreerd.
eclat

AUTONOOM U33 VEILIGHEIDSVERLICHTINGS- toestel

Deze oplossingen staan garant voor een gemakkelijke en snelle montage zowel opbouw als inbouw in het plafond.

ARCOR™ 2

Arcor
Arcor 2 – de perfecte combinatie van een ingebouwd ontwerp en een laag energieverbruik

WATERDICHT, B66 & B66 LED

Slide connect
Het waterdichte gamma van Legrand is de oplossing voor vochtige of stoffige omgevingen.

Lipso

Pilote d'éclairage
De Lipso noodverlichtingspilots met led’s hebben intussen al aangetoond dat ze doeltreffend en discreet zijn - ongeacht of ze voor de signalisatie van hindernissen of voor de verlichting van de treden van een trap worden gebruikt.

G5

G5
Het gamma noodverlichtingsoplossingen van Legrand biedt een grote verscheidenheid aan bevestigingswijzen en afwerkingen. De producten kunnen aan ieder type van project worden aangepast, waar ook ter wereld.

L31

De esthetische oplossingen van Legrand kunnen snel en gemakkelijk aan iedere omgeving worden aangepast.

Testgereedschap

Bij de producten U33, U34LED, B66 en B66LED heeft u een makkelijke lamptest met behulp van het uitschuifbare magnetische testgereedschap. Het volstaat het magnetisch hoofd van het testgereedschap in de buurt van het verlichtingstoestel te brengen opdat de lamptest wordt uitgevoerd. Een externe testknop is dus niet nodig en bijgevolg niet aanwezig op het verlichtingstoestel.
Adresse

ADRESSEERBARE SYSTEMEN: LEGRAND IS DE OPLOSSING

Als wereldwijde specialist van elektrische en digitale gebouwinfrastructuren biedt Legrand adresseerbare systemen aan die ook bekabeld zijn met het 'Legrand Vision System', LVS². 
Dit systeem werd ontworpen voor het beheer van veiligheidsverlichtingstoestellen. Met behulp van de bijbehorende software kunnen de operatoren vanuit een centrale locatie op één of meerdere gebouwen, verdiepingen of zones toezicht houden. Dankzij dit systeem kunnen onderhoudswerken ook beter worden voorbereid en gemakkelijker worden uitgevoerd.

VEILIGHEID OMVAT OOK BRANDALARMOPLOSSINGEN

Legrand biedt ook brandmeldcentrales aan - van de eenvoudigste tot de meest geraffineerde (met Bosec-goedkeuring).