Domoticasturing

Om een specifieke sfeer te creëren, volstaat het een scenario te lanceren

Home > Oplossingen > Winkels > Comfort > Lichtscenario's programmeren
DOMOTICA-OPLOSSING:
STUUR UW COMFORT OP EEN SERENE MANIER
Een warm, comfortabel, veilig en zuinig huis waar het goed toeven is met het gezin en met vrienden… al dat welzijn wordt u tegenwoordig aangeboden door de nieuwe domotica. Verlichting, verwarming, rolluiken, alarm, … bestuur en beheer gemakkelijk alle elektrische functies van uw huis. Wenst u nog meer comfort? Combineer de functies en activeer ze van bij u thuis of op afstand. Domotica: een absoluut comfort met daar bovenop nog een besparing van energie!

DE DOMOTICASTURING

Maak u het leven wat eenvoudiger! Deze domoticaoplossing laat u toe om meerdere elektrische functies in de woning in één enkel bedieningspunt samen te brengen en van daaruit te bedienen. Zo kunt u vanaf de inkom van uw huis de verlichting in de woonkamer sturen, de verwarming in de comfortmodus plaatsen en de luiken van de slaapkamers sluiten... En voor een nog groter comfort bieden die gecentraliseerde bedieningen ook de mogelijkheid om 'leefscenario's' te creëren en die op te starten of te programmeren in functie van uw wensen of uw dagindeling: “Ik vertrek naar mijn werk”, “De kinderen komen terug van school”, “Het gezin staat op tijdens het weekend” of “We genieten een filmavondje thuis".
  1. 10”  touchscreen: biedt toegang tot alle domoticafuncties van het huis en laat u op een heel intuïtieve manier manueel of automatisch scenario's op geprogrammeerde tijdstippen inschakelen! 
  2. 3.5” touchscreen: geef uzelf via de pictogrammen toegang tot de verschillende domoticafuncties en stuur de verlichting, de luiken... of schakel de scenario's in.  
  3. Scenarioschakelaar 4 scenario’s: om meerdere functies te centraliseren en te combineren en om tot 4 verschillende leefscenario’s te creëren.