Cable management

Een compleet aanbod voor alle soorten gebouwen

Home > Oplossingen > Onderwijs > Veiligheid > Flexibel inrichten van de installatie

ONGEACHT HET TYPE WERKPLEK EN DE SPECIFIEKE KENMERKEN ERVAN, LEGRAND BIEDT COMPLETE SYSTEMEN VOOR DE AANSLUITING VAN STERK- EN ZWAKSTROOM

Geïntegreerd in de vloer, de plafonds of de wanden zijn de Legrand kabeldraagsystemen ontworpen om elektriciteit en data zo dicht mogelijk bij de gebruikers te brengen. Deze oplossingen zijn ontwikkeld vanuit de basisgedachte voor veilige, flexibele en bovendien snel te monteren installaties.

COMPLETE OPLOSSINGEN VOOR DE VLOER

kabelvloersysteem Soluflex biedt belangrijke voordelen: tijdwinst bij het inwerking stellen, flexibiliteit in de exploitatie en nieuwe inrichting mogelijk op elk moment
Geïntegreerd in de beton deklaag, maken open vloergootsystemen het mogelijk onderhoudswerkzaamheden gemakkelijk uit te voeren, dan wel veranderingen door te voeren in de inrichting van de vloerdozen.
Ontworpen voor zware belastingen, zijn de verzonken vloergootsystemen.

COMPLETE OPLOSSINGEN VOOR HET PLAFOND

Met Cablofil draadgoten, Van Geel kabelgoten en ladders en Swift industriële kabeldraagsystemen biedt Legrand u een totaalpakket aan metalen kabelmanagementsystemen aan voor alle mogelijke toepassingen en omgevingen.
Metalen kabelgoten, vaste of geperforeerde, garanderen een volledige bescherming van de kabels tegen schadelijke milieu invloeden (stof ...).
Kabelladders zijn een ideale oplossing voor zwaardere kabelconcentraties.
kabelmanagementsysteem van Cablofil biedt efficiënt transport- en kabelbeheer. Snelheid, installatiegemak en aanpasbaarheid van de installatie zijn de belangrijkste voordelen van deze oplossing.

COMPLETE OPLOSSINGEN VOOR AAN OF IN DE WAND

Voor de distributie en het beschikbaar stellen van stroom, bieden de kunststof, stalen of aluminium wandgootsystemen een maximum aan flexibiliteit en aanpasbaarheid van de installatie. Het Mosaic schakelmateriaalconcept voor de utiliteit, laat zich perfect integreren in de wandgoot.