LCS² Gestructureerd bekabelingssysteem

Hoge prestaties, van het technische lokaal tot de werkplek.

Home > Oplossingen > Kantoren > Communicatie > Betrouwbaar datanetwerk
grafiek

Stabiliteit en de prestaties en duurzaamheid van de producten gegarandeerd bij gebruik van een POE-signaal tot 50 W

VOLLEDIG SYSTEEM MET EEN GARANTIE VAN 20 JAAR

Het LCS²-aanbod omvat zowel gestructureerde bekabelingsoplossingen van koper (Cat. 6A, Cat. 6 en Cat. 5e), optische vezels en Wi-Fi als VDI-vloer- en wandkasten. 
De systemen werden als coherente entiteiten ontworpen, zodat hun prestaties konden worden geoptimaliseerd. Dit aanbod biedt als troef de perfecte synergie met de andere producten en oplossingen van Legrand, zoals de kabelgeleiding, de kabelgootsystemen, de steunen voor de installatie of de apparatuur. Met behulp van de aangeboden oplossingen kunnen coherente en doeltreffende systemen worden samengesteld - van het technische lokaal tot aan het werkstation.

LCS² KOPER

cuivre
De nieuwe LCS² RJ 45 connector speelt een essentiële rol in de prestaties van het LCS²-systeem. Hiermee brengt u in enkele seconden tijd een perfecte aansluiting tot stand, tussen het verdeelpaneel en de RJ 45 contactdoos, die de optimale prestaties van de verbinding garandeert.

LCS² Glasvezel

fibre optique
Het LCS²-gamma van Legrand biedt een totaaloplossing voor een snelle en krachtige aansluiting met optische vezels van de optische verdeelschuif over de zoneverdeelkasten tot aan de aansluitingen.

LCS² WANDKASTEN, RACKS EN MUURKASTEN

armoires
De LCS² wandkasten en racks werden ontworpen om het beheer van de kabels en de snoeren te optimaliseren. Ze kunnen gemakkelijk gemonteerd en gedemonteerd worden en bieden een volledige bereikbaarheid via de deuren, panelen, onderkant en andere vooraf uitgesneden openingen. De LCS²-wandkasten zijn geschikt voor montage op alle plaatsen waar een hoogwaardige esthetische kwaliteit moet worden verzekerd.

WI-FI LCS²

wifi
De Wi-Fi-toegangspunten kunnen overal worden geïnstalleerd waar de toegankelijkheid tot het informaticanetwerk van essentieel belang is. Ze kunnen op dezelfde manier als de RJ 45-aansluitingen op alle ondergronden worden geïnstalleerd en bieden gegarandeerd stabiele prestaties en een duurzame oplossing.

LCS² RJ 45-AANSLUITING

3xRJ
Kleuren, materialen, afwerkingen, … Legrand, de wereldwijde specialist van elektrische en digitale infrastructuren in gebouwen, beschikt over het grootste aanbod RJ 45-contactdozen.