Energiedistributie

Tot 4 000 A

Home > Oplossingen > Hotels > Veiligheid > Energiedistributie

LEGRAND BIEDT DE MEEST GEAVANCEERDE TECHNOLOGISCHE OPLOSSINGEN AAN MET EEN SNELLE INSTALLATIE EN GARANDEERT OP DIE MANIER EEN DOELTREFFENDE BEVEILIGING EN WERKINGSCONTINUÏTEIT.

Ensemble d'armoire, de busbar, de condensateur, de transformateur, ...

Geheel van vloerkast, busbar, condensator, transformator, …

Met de open DMX³ automaten, de DPX automaten, de net-noodomschakelaars of de XL³verdeelkasten biedt Legrand betrouwbare, doeltreffende en installatievriendelijke oplossingen. 

Het systeem omvat standaard of geoptimaliseerde distributie-oplossingen.  
Met behulp van de geprefabriceerde stroomrails Zucchini kunnen de hoofdkast en de verdeelkasten op het net van het gebouw worden aangesloten en zo een volledig distributiesysteem van de hoogste kwaliteit vormen.  

Ter aanvulling van dat aanbod stelt Legrand software ter beschikking waarmee u verdeelkasten kunt ontwerpen en inplanten, evenals technische gidsen, opleidingen en de technische ondersteuning die u nodig hebt om de optimale vermogensoplossingen te kiezen.

KASTEN XL³ en ALTIS

Het volledige gamma werd ontworpen en ontwikkeld op basis van de technologische kwaliteiten van XL³ 4000, combineert een elegant design met een onberispelijke bouwkwaliteit en biedt een ongeëvenaard installatiegemak en installatievriendelijkheid. De Altis-kasten zijn dan weer specifiek bedoeld voor de industrie en de industriële toepassingen.

DMX³ EN DPX AUTOMATEN

Disjoncteurs DMX³ et DPX
Het volledige gamma beveiligingsapparaten van Legrand biedt doeltreffende en krachtige oplossingen voor de bescherming van de elektrische installaties.

INTELLIGENT MODULAIR AANBOD

Une offre modulaire intelligente
Automaten, differentieelbescherming, overspanningsbeveiligingen, relais, … vormen een volledig systeem waarmee de verdeelkasten vrij kunnen worden geordend.

SYSTEEM VAN geprefabriceerde elektrische stroomrails

Compleet stroomverdeelsysteem van 25 tot 5.000 A, vanaf de transformator tot aan de verlichtingstoestellen, via geprefabriceerde stroomrails.

INDUSTRIËLE CONTACTDOZEN EN contactdooseenheden

Legrand biedt industriële contactdozen tot 125 A en contactdooseenheden aan die werden ontworpen voor gebruik in specifieke toepassingen in zware omgevingen.

VIKING 3 VERBINDINGSBLOKKEN EN CAB 3 MARKERINGSSYSTEEM

Blocs de jonction Vinking 3
Viking 3 is omwille van zijn bijzonder betrouwbare aansluitingen (zowel met schroeven als met steekklemmen) een essentieel element van een vermogensinstallatie.

HS/LS-TRANSFORMATOREN

Transformateurs HT/BT
Met behulp van de droge HS/LS transformatoren van Zucchini kunnen de risico’s op brand en de verspreiding van schadelijke stoffen in het milieu beperkt worden. Met behulp van de heel doeltreffende versie (met beperkt verlies) kan het energieverbruik beperkt worden.