Snel aangesloten zijn op het netwerk

op de juiste plaats en op het juiste moment

Home > Oplossingen > Hotels > Communicatie > Snel aangesloten zijn op het netwerk

BUREAUBLOKKEN, KOLOMMEN, VLOERDOZEN …
SPECIAAL ONTWORPEN OM ENERGIE EN DATA ZO DICHT EN EFFICIËNT MOGELIJK BIJ DE GEBRUIKER TE BRENGEN


De veilig en gemakkelijk te gebruiken Legrand bekabelingssystemen bieden een grote flexibiliteit in aansluittechnieken. blokken voor de vergaderruimte, kolommen en vloerdozen: onze werkplek oplossingen zijn ontwikkeld om alle elektrische functies te integreren, zodat maximale flexibiliteit mogelijk wordt. Al onze kabelmanagementsystemen zijn eenvoudig te combineren met het Mosaic schakelmateriaal, zodat op die manier innovatieve oplossingen worden geboden voor de uitrusting van iedere werkplek.

EEN COMPLEET SYSTEEM

colonnes et bloc nourirce


1. Kolommen en mini-kolommen  
Souplesse en installatievrijheid, aanpasbaarheid en gemakkelijk onderhoud dankzij geïntegreerde contactdozen. Een oplossing die het mogelijk maakt om gemakkelijk te voldoen aan de behoeftes van de flexibele kantoorinrichting.


2. Blokken voor vergaderruimte
Een design- en ergonomische oplossing perfect aangepast aan de behoeften van vergaderzalen. Directe aansluiting van de gebruikers op RJ 45 en draadloos op de netwerken via Wi-Fi.
3. Voedingsblokken  
Gemakkelijk onderhoud dankzij snelle verbinding: een flexibele en economische oplossing die eenvoudig mee kan verhuizen met de werkplek.
4. Vloerdoos
Maakt het mogelijk om via de vloer de werkplek te voorzien van 230V en data. 
Kan geïnstalleerd in een verhoogde vloer of in een (betonnen) deklaag.

Legrand pop-up units

De Pop-up tafel- en vloerunits 3,4,6 en zelfs 8 modules inbouw (1 module is 22,5mm x 45mm) zijn zowel in te bouwen in de vloer als in het bureaublad. Door de vlakke vormgeving en variëteit aan kleuren (zwart, wit, RVS look) past deze oplossing in ieder interieur. Of het nu de vergaderkamer van de directie is, de flexwerkplekken met behoefte aan slechts 1 dataconnector en 1 wandcontactdoos (= 3 modules) of de trainingsruimte. Overal kunt u video, audio of internet aansluiten en bedienen.

SYSTEMEN VOOR DE WERKPLEK

Stroom verdelen en de werkplek uitrusten ongeacht de infrastructuur van het gebouw.

​Up Device, ideaal voor werktafels, 
bureaus en klassen

Flexibiliteit en evolutie van de vloerdozen
Van Geel / Legrand