Vandalismebestendige wandlichten Sarlam
Home > Oplossingen > Datacenters en server room > Veiligheid > Vandalismebestendige wandlichten Sarlam
Sarlam, merk van de Franse Legrand Group, marktleider in Frankrijk op het gebied van verlichting van gemeenschappelijke ruimten, speelt in op de voortdurende verandering van de verlichtingsbehoeften en biedt productoplossingen conform de meest recente voorschriften aan.
Vandalismebestendige wandlichten
Het vandalismebestendige assortiment werd ontworpen voor publieke of privéruimten waarin de verlichtingsarmaturen zwaar op de proef worden gesteld. Sarlam heeft ervoor gekozen om deze beveiligde armaturen van dezelfde esthetische kwaliteiten te voorzien als die van het standaardassortiment. 
Hun vandalismebestendige karakter uit zich in een verbeterde bescherming, met in het bijzonder een tegen losrukken beveiligde kroon, vandalismebestendige schroeven en een verstrooier in polycarbonaat.

Chartres
AV PC

Op het eerste zicht verschilt een vandalismebestendig residentieel Chartres-wandlicht niet van een gewoon residentieel Chartres-wandlicht. Het beschikt nochtans over unieke technische specificaties die het nagenoeg ongevoelig laken voor vandalisme.

Chartres AV
Alu-PC

Het vandalismebestendige Chartres Aluminium wandlicht behoudt dezelfde esthetische pracht als het gewone Chartres Aluminium-wandlicht. Is voorzien van technische voordelen essentieel voor antivandalisme.

Mini-Chartres &
Chartres ovaal AV

Vandalismebestendige bedarmaturen beschikken over technische troeven waardoor ze nagenoeg ongevoelig zijn voor vandalisme.

Koréo Arc AV


Architecturaal wandlicht van topkwaliteit. Combineert grote esthetische kwaliteiten en een bijzonder sterke vandalismebestendigheid.

Pyramide AV

Echt geometrische alternatief, het is  een volwaardig sierelement. Dankzij de vandalismebestendige versie kan deze architecturale trend op gevoeligere plaatsen worden behouden.

Koréo Cub AV

Architecturaal wandlicht van topkwaliteit. Combineert grote esthetische kwaliteiten en een bijzonder sterke vandalismebestendigheid.

Kalank AV

Deze inbouwarmaturen garanderen een duurzame bebakeningsverlichting of de verlichting van loopzones of de beveiliging van trappen bijvoorbeeld.

Wandlichten High POWER HP AV

Het vandalismebestendige H.P.-wandlicht ebhoudt zijn verlichtingsvermogen met een sterkere weerstand tegen een nog vijandigere omgeving.

Super 400 AV

Kelders, loopzones en technische ruimten van gemeenschappelijke woongebouwen vereisen eenvoudige en sterke armaturen. Versie met bewegingsdetector.

Prelium band AV

Specifieke versie met bevestiging van de verstrooier door middel van vandalismebestendige en niet-demonteerbare schroeven, geschikt voor installatie in drukbezochte, "gevoelige" plaatsen.

Prismaline AV

De Prismaline-wandarmatuur is een compacte armatuur voor in de badkame volledig ingesloten in een metalen behuizing.